Natu​ro

Aarden en afsluiten

Het werken met als focus de fysiologie vanuit de PNI (Psycho Neuro Immunologie) zorgt ervoor dat we weer het optimum van gezondheid en welzijn gaan creëren.
Dat creëren van optimale gezondheid en welzijn doe ik door middel van het doorgeven van kosmisch helende (zuivere licht) energie.
Door de kennis van de PNI kan ik met deze kosmisch helende energie héél gericht en dus oorzakelijk werken. Dit maakt mij als Energetisch Therapeut volgens de PNI uniek en bijzonder.
Wij mensen, maar ook dieren en planten bestaan namelijk geheel uit energie. De ontvanger van de energie geneest en of herstelt in zijn eigen tempo.

De energie die ik doorgeef werkt in op het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele niveau van de patiënt. Dat creëert optimale gezondheid en welzijn van de patiënt.

Het opnemen van de helende energie wordt meestal als aangenaam warm ervaren.
Het afstrijken waarbij ik de kwaal en de klachten wegneem, wordt meestal als koud ervaren.
Na de behandeling gaat deze energie samen met uw zelfgenezend vermogen aan het werk en kunt u allerhande sensaties ervaren.
Vooral de dag van en na de behandeling treden de meeste reacties op, zelfs heel oude klachten worden vaak weer gevoeld. U kunt u dus beter of minder goed voelen.
Iedere reactie is positief en een teken dat de energie die ik u gegeven heb zijn werk aan het doen is met uw lichaam, uw emoties en uw geest.
Kwalen van uw lichaam worden opgeruimd zodat u in ieder opzicht weer gezond kunt worden en in evenwicht kunt zijn.
Voor alle duidelijkheid, de symptomen kunnen verergeren in het begin, maar niet de kwaal!