Natu​ro

Anti - rook hypnose therapie

De anti rook hypnose therapie is de meest complete therapie om van een rookverslaving af te komen en de enige methode die ook op onbewust niveau je verslaving volledig aanpakt.
Dat is belangrijk, want zolang je het onbewuste aspect van je verslaving niet hebt aangepakt wil je wel stoppen met roken, maar blijf je diep van binnen hunkeren naar die ene sigaret.
Hypnose en dan in de vorm van Hypnotherapie, helpt je om ook op onbewust niveau die verandering te kunnen maken. Pas zodra je je verslaving écht hebt losgelaten, ben je bevrijd.

Indien iemand zelf echt wil stoppen met roken, is deze perfect te behandelen met de anti rook hypnose therapie. Zowel de lichamelijke als de geestelijke kant (bewust en onbewust) van de verslaving wordt aangepakt.

Wat voor een roker je ook bent, hoe lang je al rookt, of je wel of geen last hebt van verslavingsimpulsen, of je al eerdere stop pogingen ondernomen hebt en toch weer bent gaan roken, het maakt niet uit. Ook jij kunt zonder je rookverslaving.

Meestal is één 1 sessie van ongeveer 75 minuten voldoende om het onderbewustzijn te bevrijden van het negatieve rookprogramma en is de rookverslaving volledig verdwenen.