Naturo
De anti rook hypnose therapie is de meest complete therapie om van een rookverslaving af te komen en de enige methode die ook op onbewust niveau je verslaving volledig aanpakt.
Dat is belangrijk, want zolang je het onbewuste aspect van je verslaving niet hebt aangepakt wil je wel stoppen met roken, maar blijf je diep van binnen hunkeren naar die ene sigaret.
Hypnose en dan in de vorm van Hypnotherapie, helpt je om ook op onbewust niveau die verandering te kunnen maken. Pas zodra je je verslaving écht hebt losgelaten, ben je bevrijd.
Indien iemand zelf echt wil stoppen met roken, is deze perfect te behandelen met de anti rook hypnose therapie. Zowel de lichamelijke als de geestelijke kant (bewust en onbewust) van de verslaving wordt aangepakt.
Wat voor een roker je ook bent, hoe lang je al rookt, of je wel of geen last hebt van verslavingsimpulsen, of je al eerdere stop pogingen ondernomen hebt en toch weer bent gaan roken, het maakt niet uit. Ook jij kunt zonder je rookverslaving.
Meestal is één 1 sessie van ongeveer 75 minuten voldoende om het onderbewustzijn te bevrijden van het negatieve rookprogramma en is de rookverslaving volledig verdwenen.
De meeste middelen en methoden werken maar tijdelijk want iets in je blijft je aansporen om weer te beginnen, om toch weer even een trekje te nemen, om toe te geven aan die dwanggedachten en hunkering wat je hebt.
Ook al weet je dat roken slecht is, of dat je bijvoorbeeld MOET stoppen op doktersadvies, of begrijp je zelf niet dat het jou gewoonweg niet lukt na een aantal pogingen en wordt je er wanhopig van.
Hoe kan het dat je van binnen nog altijd het gevoel hebt verslaafd te zijn en kun je na weken of maanden nog verlangen naar die ene sigaret? Terwijl er ook andere mensen in je omgeving zijn die wel succesvol stoppen en hun nicotineverslaving gewoon overwinnen. Op welke manier hebben zij met hun rookverslaving afgerekend?
De verslaving zelf heb jij nog niet aangepakt! De geestelijke verslaving aan sigaretten is veel groter dan de lichamelijke behoefte aan nicotine! De behoefte aan nicotine is na een week al uit je lichaam verdwenen. Niemand wordt geboren met een sigaret of nicotine verslaving, in bijna alle gevallen is iemand gaan roken “om erbij te horen” of “voor de gezelligheid”.
Jij gaat geloven dat je niet meer zonder een sigaret kunt, dat die bij je leven hoort als een trouwe vriend. Dat gezelligheid er niet meer is zonder sigaret en dat jij de wereld aan kunt met een sigaret, problemen los je beter op, dan iemand die niet rookt! Rust krijg je sneller als je je wilt ontspannen en je kunt je ook nog beter concentreren met een sigaret.
Je kunt niet zonder een sigaret en dat klopt ook als je rookt, omdat je leeft in je eigen interne rookprogramma. Je brein is daardoor (on)bewust fout geprogrammeerd zodat je verslaving in stand gehouden wordt.
Het rookgedrag wordt een programma in jou zelf, in jou eigen interne computer, in het onderbewustzijn. Jouw onderbewustzijn geeft dagelijks keurig de signalen af: "steek je nog een sigaret op", want AL onze gewoontes worden beheerd door ons onderbewustzijn.
Als aan deze gewoonten, in dit geval het roken, dan ook nog andere associaties gekoppeld zitten zoals: rust, pauze, ontspanning, uitgaan, computeren, gezelligheid, een moment na het eten, autorijden of wat dan ook, is de verslaving een feit.
D.m.v. trance en lichte hypnose wordt het negatieve ongewenste rookprogramma vernietigd op het niveau van het onderbewustzijn. In de plaats daarvan worden goede gewenste gewoonten geprogrammeerd, dit uiteraard volgens wens van de cliënt.
In een korte bespreking voor de anti rook hypnose zal de therapeut deze wensen en nieuwe programma’s met de cliënt doornemen.
Het bijzondere van anti rook hypnose is dat niet alleen de successcore bijzonder hoog is (87% van de 100%), maar ook de terugval is zeer laag en dat men het verbazingwekkend makkelijk vindt om na de hypnose niet meer te roken. Daarbij treden er geen compensatie verschijnselen op zoals: meer eten of gaan snoepen, wat ook van groot belang is.
LET OP: een rookverslaving is de enige verslaving die meestal niet op achterliggende traumatische oorzaken is terug te voeren en derhalve de enige verslaving die meteen en zonder negatieve bijverschijnselen te behandelen is. Bij alle andere verslavingen dient meestal eerst de onderliggende oorzaak van het ontstaan van de verslaving onderkend en aangepakt te worden, alvorens men de verslaving kan bestrijden.